Teleskoplastare från New Holland


LM5000 - kraftfull och stabil

LM5000 serien som utgörs av kraftfulla, stabila och komfortabla teleskoplastare med en motoreffekt på 120 hk, erbjuder dig möjligheten att välja mellan olika modeller
för skiftande behov inom skilda verksamhetsområden.
 
Alla modellerna har en hytt med fantastisk runtomsikt, New Hollands patenterade drivlinor och stabila chassi med lång hjulbas och en exceptionellt stark bom. LM5000 är byggda kring en ”in-line” motor/ transmission konstruktion, med en unik trepunktsupphängning för att minimera vibrationer. Denna ”in-line” konstruktion använder sig av en effektsnål transferbox istället för en vidvinkelväxel.
LM5000 modellerna är otroligt mångsidiga tack vare att de är lättmanövrerade och stabila. De har hög dragkraft, superb balans och erbjuder oslagbar kapacitet och valmöjlighet vad gäller utrustningar för att passa olika användare.

Var finns
New Holland?

New Holland är en global aktör med tillverkning och försäljning i alla världsdelar. De maskiner som importeras till Sverige kommer från England, Belgien, Italien samt USA och programmet består av traktorer, skördetröskor, rundbals-, storbals- och fyrkantspressar, teleskoplastare samt grönytemaskiner.
I Sverige representeras New Holland av 48 privata återförsäljare från Ystad i söder till Råneå i norr. Återförsäljarna är kunniga och engagerade och samtliga personalkategorierna genomgår kontinuerlig vidareutbildning genom vår eller New Hollands försorg i syfte att alltid kunna ge dig bästa möjliga service.
 
Länk till New Hollands internationella webb:
www.newholland.com