Krone - marknadsledaren!

Krone har efter år av stark produkt­utveckling och tillväxt nått en position som innebär att familjeföretaget idag är Europas största tillverkare av maskinkedjor för mjölk- och kött­producenter.  Slåtterkrossarna med sin helsvetsade rotorbalk och unika tyngdpunktsupphängning har vunnit stor framgång på alla marknader. I produktsortimentet hittar vi även olika typer av pressar, där framförallt Combipressarna med integrerad inplastare blivit storsäljare bl.a. i Sverige.

Europas ledande tillverkare av vallmaskiner

Krone är ett anrikt företag i lantbruksmaskinbranschen som startades av Bernard Krone 1906. Idag är Krone ett storföretag med verksamheter i flera länder, bl a Tyskland, Danmark, Frankrike och USA. År 2008 omsatte Krone ca 362 miljoner Euro 2008 (≈3,7 miljarder SEK). Krone har haft en fantastisk utveckling och är fortfarande familjeägt med fjärde generationen Krone i ledningen.
Krones lantbrukstillverkning är idag specialisterad på utveckling och produktion av vallskördemaskiner och inom detta område intar Krone en klart ledande ställning.
Samarbetet mellan Söderberg & Haak och Krone har pågått sedan början av 1967.
 
Länk till Krones
internationella webb:
www.krone.de