Krone - marknadsledaren!Krone har efter år av stark produkt­utveckling och tillväxt nått en position som innebär att familjeföretaget idag är Europas största tillverkare av maskinkedjor för mjölk- och kött­producenter.  Slåtterkrossarna med sin helsvetsade rotorbalk och unika tyngdpunktsupphängning har vunnit stor framgång på alla marknader. I produktsortimentet hittar vi även olika typer av pressar, där framförallt Combipressarna med integrerad inplastare blivit storsäljare bl.a. i Sverige.

*Krone är BiG med vallmaskiner i Europa, i Tyskland och i Sverige. Krone är BiG med sina innovationer, med sina teknologier och med sina kvalitéer. Krones produktsortiment är BiG och de allra största produkterna bär namnet BiG.

Europas ledande tillverkare av vallmaskiner

Krone är ett anrikt företag i lantbruksmaskinbranschen som startades av Bernard Krone 1906. Idag är Krone ett storföretag med verksamheter i flera länder, bl a Tyskland, Danmark, Frankrike och USA. År 2008 omsatte Krone ca 362 miljoner Euro 2008 (≈3,7 miljarder SEK). Krone har haft en fantastisk utveckling och är fortfarande familjeägt med fjärde generationen Krone i ledningen.
Krones lantbrukstillverkning är idag specialisterad på utveckling och produktion av vallskördemaskiner och inom detta område intar Krone en klart ledande ställning.
Samarbetet mellan Söderberg & Haak och Krone har pågått sedan början av 1967.
 
Länk till Krones
internationella webb:
www.krone.de