Puma Efficent Power - Smidig, stark och ekonomisk

Case IH Puma är den nya tidens traktorer i övre mellanklassen. Med väl avvägt vikt-dragkraft-förhållande och Efficent Power motorer på 6,7 liter ger Puma motorprestanda och bränsleekonomi utöver det vanliga. Samtidigt som den effektiva 19 växlad fullpowershiftväxellådan levererar den kraft och effektivitet som du behöver.

 

 

Effektiv och ekonomisk fullpowershift

Kör du mycket transporter? Då kan den nittonde växeln på Puma modellerna spara stora pengar åt dig. Växellådan är egentligen gjord för 50 km/tim, men motorvarvet begränsas elektroniskt så att max tillåten hastighet inte överskrids. Du kan utnyttja maximal transport kapacitet samtidigt som du sparar bränsle och minskar dina kostnader.

 

Efficent Power

Med mer än 150 000 tillverkade SCR motorer inom CNH koncernen är tekniken inget nytt. Det är lätt att säga att Case IH kan motorer! Med SCR AdBlue tekniken är motorn inställd för max prestanda och bränsleekonomi. Inget ingrepp görs på motorn för att uppnå utsläppsnivåerna för miljösteg IIIB, avgaserna renas effektivt och ekonomiskt efter motorn med hjälp av att AdBlue (urea och vatten) sprutas in i avgasröret.

 

Med skandinaviska förtecken

Hytten i Puma traktorerna har skandinaviska förtecken vad gäller design. Den är rymlig och ljus med ett öppningsbart takfönster. Instrumenten är samlade i höger stolpe, vilket gör att det är rent och snyggt framför ratten. Alla modeller är utrustade med en luftfjädrad Deluxe förarstol med värme som tillsammans med hyttfjädringen ger dig maximal förarkomfort. Till standardutrustningen hör också en riktig, stoppad passagerarstol.

Kraft och komfort

Den kraftfulla trepunktslyften är konstruerad för snabbhet och hög kapacitet. Samtliga modeller har över 8 tons lyftkraft bak och du styr allt med fingertoppskontroll via Multicontrollern. I fält kopplar du in vändtegsautomatiken som sköter både växling, motorvarv och hydraulik.
Hyttfjädring och framaxelfjädring (tillval) garanterar dig en behaglig färd både på och från och till fälten.
 
För mer information ladda ner broschyren

TEKNISKA FAKTA
Puma 130


MOTOR 
FPT Efficent Power, 6 cylindrar, Common Rail, 4 V/cyl,

SCR avgasreningsteknik,
Motoreffekt: 109kW/148hk

Motoreffekt med effektstyrning: 126kW/171hk
Max vridmoment: 741 Nm vid 1400 varv/min

TRANSMISSION
Full Powershift ECO, 40km/h
Antal växlar: 19x6
Antal kopplingsfria steg: 19, moment & tempstyrd autoväxling
Kopplingsfri fram/back ratt eller MC styrd

DRIVNING OCH STYRNING
4-hjulsdrift, elhydr lamellkoppling
Diffspärrar framaxel/ diffspärr(fram) /spärr(bak)

KRAFTUTTAG
540 / 540E / 1000 /min
Antal splines: 6
Inkoppling: elhydr + auto PTO

HYDRAULSYSTEM
CCLS
Tipputtagsventiler: 4 elektr via Multicontroller+ LS förb
Max flöde:    178 l/min
Trepunktslyft: Elhydraulisk trepunktslyft m dämpning
Lyftarmsändar: fånghakar, kat 3

Lyftkraft: 8257 kp

Vikt: 6900 kg