Puma CVX Efficent Power

CNH Efficent Power motorer med SCR AdBlue avgasreningsteknik som ger motorprestanda och bränsleekonomi utöver det vanliga. Den större Puma serien består av fem modeller från 218 till hela 269hk. Transmissionen bygger på resultat och erfarenhet från över 11 års ledarskap på marknaden med CVT transmissionen. Steglösa transmissioner som är utvecklade för att överföra maximal, ekonomisk kraft till drivhjulen vid effektkrävande arbeten som jordbearbetning, sådd och transport. Detta tillsammans med Case IH APM systemet som komunicerar mellan motor och transmission innebär att du kan koncentrera dig på dina uppgifter medan din PUMA CVX tar hand om resten.


 

Efficient Power

Med mer än 150 000 tillverkade SCR motorer inom CNH koncernen är tekniken inget nytt. Det är lätt att säga att Case IH kan motorer! Med SCR AdBlue tekniken är motorn inställd för max prestanda och bränsleekonomi. Inget ingrepp görs på motorn för att uppnå utsläppsnivåerna för miljösteg IIIB, Avgaserna renas effektivt och ekonomiskt efter motorn med hjälp av att AdBlue (urea och vatten) sprutas in i avgasröret.

 

Helt steglös transmission

Enkel och smart. Ingen annan traktor är så enkel att köra, samtidigt som den erbjuder så många avancerade funktioner som gör att arbetet kan utföras både effektivare och mera ekonomiskt. Med Multicontrollern väljer du körriktning och hastighet, sköter trepunktslyft och en yttre hydraulventil, aktiverar konstant motorvarv eller vändtegsautomatik.
Kontroll. Även då traktorn står helt stilla har CVX transmissionen full kontroll. Transmissionens aktiva stoppfunktion ser till att traktorn står stilla utan att du behöver använda bromsarna, också i branta sluttningar, när du ska iväg igen startar traktorn mjukt och lugnt.
APM-systemet komunicerar mellan motor och transmission och ser alltid till att har det mest ekonomiska varvtalet beroende på vald körhastighet och belastning.

Med körpedalen (gaspedalen) eller Multicontrollerspaken bestämmer du enkelt körhastigheten. Du Kan enkelt optimera din PUMA CVX för olika typer av arbeten, så att den arbetar så ekonomiskt och effektivt som möjligt. Motorns tillåtna max och minimum varv ställs enkelt med två reglage.

 

 

 

 

 

TEKNISKA FAKTA
Puma 130 CVX


MOTOR 
FPT Efficent Power, 6 cylindrar, Common Rail, 4 V/cyl,
SCR avgasreningsteknik.
Motoreffekt: 109kW/148hk,
Motoreffekt med effektstyrning: 126kW/171hk.
Max vridmoment: 741 Nm vid 1500 varv/min

TRANSMISSION 
Steglös CVT,  
Kopplingsfri fram/back ratt eller MC styrd

DRIVNING OCH STYRNING 
4-hjulsdrift, elhydr lamellkoppling 
Diffspärrar framaxel/ diffspärr(fram) /spärr(bak)

KRAFTUTTAG 
540 / 540E 1000 /min
Antal splines: 6
Inkoppling: elhydr + auto PTO

HYDRAULSYSTEM 
CCLS
Tipputtagsventiler: 4 elektr via Multicontroller+ LS förb
Max flöde:    125 l/min
Trepunktslyft: Elhydraulisk trepunktslyft m dämpning
Lyftarmsändar: fånghakar, kat 3
Lyftkraft: 8260 kp
Vikt: 6900 kg