Vändare/Strängare som bärgar skörden vid rätt tidpunkt


Att bärga skörden vid rätt tidpunkt, med minsta möjliga förluster och med högsta möjliga kvalitet, är helt avgörande för ekonomin för alla vallproducenter.

För detta krävs effektiva, robusta och tillförlitliga maskiner som är byggda för att arbeta med hög kapacitet i tungt, kraftigt material. Det är därför som KRONE har blivit de stora vallodlarnas och maskinstationernas absoluta favorit. KRONE - gedigen tysk byggkvalitet!

KW hövändare är verkligen fantastiska - robusta, tillförlitliga och med ett brett urval är de oslagbara. De kommer verkligen till sin rätt i tunga ensilagegrödor. Med sin 8-fingriga drivkoppling OctoLink, underhållsfria växellådor i oljebad, specialhärdade Super C-fjädrar och kraftiga, rörformade rotorarmar lever de upp till förväntningarna och klarar kraven även under de tuffaste förhållanden.

Maximal flexibilitet! KRONE har ett stort urval av strängläggare som gör att du lätt kan hitta en modell som passar just dig. Du kan välja mellan en, två, tre, fyra eller sex rotorer, buren eller bogserad, med avläggning till vänster, i mitten eller till höger. Du kan också välja om maskinen ska lägga en sträng eller lägga samman till två strängar. Alla modeller erbjuder samma innovativa teknik och höga kvalitet. Dessutom är SWADRO enkla att serva och underhålla.