Slåtterkrossar från Krone för alla behov


Slåtterkrossar från Krone


Krone är nummer ett i Europas när det gäller tillverkning av vallmaskiner och de producerar både burna slåtterkrossar, frontmonterade slåtterkrossar, bogserade slåtterkrossar och självgående slåtterkrossar. Hög kvalitet i kombination med en ständig ström av praktiska och ekonomiska innovationer har lagt grunden till detta familjeföretags branschledande position.

Krones EasyCut slåtterkross - snitt med perfektion

Det här är den professionella maskinen när det handlar om hög daglig kapacitet. Oavsett om det är en frontmonterad, buren, bogserad eller trippelkombination så har alla varianter samma, helt slutna och helsvetsade rotorbalk, överdimensionerade växellådor och den unika tyngdpunktsupphängningen ”EasyCut Balance”. Detta är slåtterkrossarna med lång livslängd, högt andrahandsvärde som får fler och fler anhängare år efter år.
 
I den helsvetsade, stabila konstruktionen överförs kraften med stora kugghjul. Det medför lägre varvtal och därmed lägre belastning och mindre slitage. Rotorerna är lagrade med dubbla kullager. Den heltäckande släpmeden skyddar effektivt balken mot skador såväl framifrån som underifrån.