Sears - Innovativa sitsar


Sears mål, att bibehålla sin tekniska ledning på terrängfordonsmarknaden, har lett till att Sears nu kan introducera en ny och sofistikerad serie av fjädringar inklusive "Advanced Passive" (APS) samt semiaktiva och aktiva system, vilka reducerar fjädringsfrekvensen till under 0,5 Hz. För föraren innebär detta ökad komfort, förbättrade prestanda och mindre vibrationer.


Komfort

Sears sitsar var de första på terrängfordonsmarknaden som genomgick en omfattande ergonomisk analys. Dynan utformas med hjälp av en teknik som kartlägger olika tryckpunkter. Fjädringen optimeras genom att använda en simulator med sex olika axellägen (se bilden till vänster) för maximal förarkomfort.

Sitsens funktion och reglering (specificeras) konstrueras för att det i alla förhållanden ska vara så lättanvänt som möjligt. Denna (specifikation) konstruktion testas sedan under oerhört svåra förhållanden, t.ex. på den nordamerikanska prärien och i granitbrott och på kalhyggen. Föraren i testtraktorn tillbringar ofta mer än 16 timmar i stolen. Detta utgör Sears-sitsarnas provbana. Alla våra modeller erbjuder en ojämförlig komfort. Det ergonomiskt och koniskt utformade ryggstödet ger optimal rörelsefrihet i alla arbetssituationer samtidigt som de breda och extra långa dynorna och armstöden ger optimalt stöd utan att hindra samma rörelsefrihet. Sears sitsar kan kundanpassas för maximal personlig komfort med hjälp av justerbara armstöd, höjd- och viktjusteringar samt stöd för korsryggen.


Hållbarhet

Sears goda rykte för slitstarka produkter är välgrundat då Sears är den enda tillverkare som i snart 10 år har designat och tillverkat sitsar inklusive rullskenor och fjädringar med en livslängd på 5 000 timmar för terrängfordon utsatta för de mest krävande driftsförhållanden. Men, som om detta inte skulle vara nog har Sears lagt ner ytterligare 5 år på att ta fram ett nytt, prisbelönt specialsäte med en livslängd på 10 000 timmar för byggnadsindustrin.


<script type="text/javascript"> $(document).ready(function() { var dlg = $('#ipeditrightside'); var img = dlg.prev('img'); img.click(function() { dlg.css('z-index', 100); dlg.css('width', 300); }); })</script>