Traktorer från New Holland


New Holland är en världsledande producent av traktorer, skördetröskor, pressar,
exakthackar och teleskoplastare. New Holland ligger i framkant när det gäller design, miljö och teknologi med många priser i bagaget, bl a vinnare av ”Tractor of the Year” ett flertal gånger. Allt ifrån små lastartraktorer till senaste tillskotten T4, TD5, T5, T6, T7 och T8 som har den nya motorn steg 3B, med SCR-tekniken, framtidens miljötänk. New Hollands program av skördetröskor omfattar både konventionella skakartröskor och avancerade (äkta) rotortröskor.

New Holland har både stora och små traktorer alla med senaste teknologin. Alla traktorer från New Holland har bekvämaste möjliga hytt med låg ljudnivå och stötdämpning. Sikten är utomordentlig med sina välvda fönster och smala hyttstolpar.


De små traktorerna såsom T4, TD5 och T5 är perfekta grönyte och allt i allo traktorer på gården. De är små och smidigare så det kan komma in i trånga utrymmen samtidigt har de den kraft som behövs med ergonomiska reglade och en fantastisk runtomsikt.
De större traktorerna är såsom T6, T7 och T8 med Common Rail TM är perfekta för kraftuttagsarbeten och tunga transporter när du behöver en extra stark traktor som ändå drar förvånansvärt lite bränsle.

NYHET! T6 AutoCommand – Kompakt, 4-cylindrig, steglös
Nu har de första T6 AutoCommand traktorerna anlänt till Sverige. Den finns som tre modeller med maxeffekt från 143-163 hk. Motorerna kommer från den egna koncernen och är utvecklade av FPT. De följer Steg 3B kraven och SCR-tekniken gör att bränsleförbrukningen sänks med ca 10% samtidigt som motorn blir starkare tack vare högre vridmoment och bättre respons.
Interiört känner man igen sig från de större T7-modellerna. Traktorn manövreras enkelt via SideWinder II armstödet. Transmissionen är New Hollands egna och är en nerskalad T7-transmission med samma fördelar såsom möjlighet att ställa in tre förvalda hastighetsområden, farthållarknapp och frambackväxling på tre olika sätt.
T6 AutoCommand är en väldigt kompakt och smidig 4-cylindrig, steglös traktor som kommer lämpa sig väldigt bra för allt från vallkedjan, växtodlingsgården, entreprenören till gårdar med specialodlingar.
Den första traktorn som anlände är en T6.160 AutoCommand i Blue Power utförande. Det innebär att traktorn är lackerad i Maserati blåmetallic och har silverfärgade detaljer. Blue Power kan fås som tillval på den största modellen.