Traktorer från Case IH

Case IH - en världsledande aktör

Case IH är ett globalt företag som finns representerat i mer än 160 länder. Det är också ett anrikt varumärke med anor så långt tillbaka som 1842, då Jerome Increase Case startade sitt företag.
Idag har Case IH sitt europeiska huvudsäte i St Valentin i Österrike.
St Valentin är också produktionsort för flertalet av Case IHs traktormodeller med undantag från Magnum och Steiger/QuadTrack som tillverkas i USA.

Case IH erbjuder ett av marknadens bredaste sortiment av traktorer allt från Farmall-modellerna (från 60 hk) upp till 600 hk QuadTrac-modeller.
Mer information om de olika modellerna finner du genom att klicka på knapparna under:
En legend är tillbaka!
143 till 175 hk

Case IH MAXXUM-modeller är traktorer som passar alla typer av verksamheter, från maskinstationer, växtodlingsföretag till lantbruk med intensiv djurproduktion. Den breda variationen av utrustningsnivåer gör att det finns en traktor för varje behov.
130 till 270 hk

CNH Efficent Power motorer med SCR AdBlue avgasreningsteknik som ger motorprestanda och bränsleekonomi utöver det vanliga. Den större Puma serien består av fem modeller från 218 till hela 269hk. Transmissionen bygger på resultat och erfarenhet från över 11 års ledarskap på marknaden med CVT transmissionen. Steglösa transmissioner som är utvecklade för att överföra maximal, ekonomisk kraft till drivhjulen vid effektkrävande arbeten som jordbearbetning, sådd och transport. Detta tillsammans med Case IH APM systemet som komunicerar mellan motor och transmission innebär att du kan koncentrera dig på dina uppgifter medan din PUMA CVX tar hand om resten.

273 till 419 hk

Den stora 8,7 liters motorn i Magnum 340 utvecklar ett vridmoment på 1671 Nm. Det råder ingen tvekan om vem som är kung i den tunga klassen.502 till 670 hk

Maximal dragkraft kräver att förhållandet mellan motoreffekt och vikt är det rätta. Steiger/Quadtrac har vikten inbyggd. Kraften kommer från avancerade 12,9 liters CNH Cursor EfficentPower motorer med SCR avgasreningsteknik, enorm effekt kombinerat med enastående bränsleförbrukning. Från förarplatsen i klassens rymligaste hytt blickar du ut över landskapet med perfekt sikt över redskap och närområde. Här är motorns kraftfulla muller reducerat till ett dovt morrande.