MAXXUM - den robusta trotjänaren

 

 

Case IH Maxxum är traktorer som passar alla typer av verksamheter, från entreprenörer, maskinstationer och växtodlingsföretag till lantbruk med intensiv djurproduktion. Den breda variationen av utrustningsnivåer gör att det finns en traktor för varje behov. Nytt är att nu finns även Maxxumserien med Case IHs beprövade CVX-transmission.

 

  

 

MAXXUM CVX

Nu finns även Maxxum-serien (110, 20, 130) med marknadens modernaste steglösa växellåda, Case IHs CVX. Växellådan härstammar från Case IHs första steglösa växellåda från 1997, men har fått nya uppdaterade tekniska komponenter som gör att den har hög mekanisk verkningsgrad.  Case IHs tekniker har förenat hög driftssäkerhet med användarvänlighet och hög effektivitet.


FARMLINE - KRAFTFULL OCH MÅNGSIDIG

Case IH Maxxum 110 och 140 Farmline är speciellt framtagna och utrustade för det svenska lantbruket. De är lätta och smidiga traktorer med prisvärd basutrustning. Hytten är rymlig, men samtidigt tillräckligt låg för att du ska komma in i de flesta byggnader. För att du ska ha full kontroll även uppåt, när du arbetar med lastaren, är traktorerna försedda med ett takfönster.
Utrustningspaketet Farmline har 17x16 ECO växellåda med upp till nio kopplingsfria steg. En 113 liters CCLS pump ger överlägsen hydraulik för t ex lastarkörning.
Maxxum Farmline kan utrustas med integrerad frontlyft och blir då väldigt väl anpassad för entreprenadändamål.

MULTICONTROLLER - UTMÄRKT FÖRARPLATS

På Maxxum Multicontroller och CVX sköter du i stort sett allt med fingertopparna. Via körspaken i MC-armstödet ställer du in motorvarv eller hastighet, väljer växel, byter körriktning, aktiverar vändtegsautomatiken, manövrerar trepunktslyft, frontlyft samt yttre hydraulik.
Med AFS300- eller AFS700-skärmen monterad (tillval) kan du optimera joysticken för lastarkörning med ett flertal förprogrammerade lastar-program, bland annat skakfunktion.

EFFICIENT POWER

Maxxum är utrustade med Efficient Power-motorer som genom effektiv förbränning och yttre AdBlue avgasrening ger överlägsen driftsekonomi. Tillsammans med effektiva transmissioner gör det att Maxxum har väldigt låg bränsleförbrukning. Inte minst viktigt för en Maxxumtraktor som ofta går väldigt många timmar på ett år. Efficient Power-motorerna ger även en effektökning på upp till 28 extra hästkrafter i transport eller PTO arbeten.
   

 

Klicka här för att titta i Maxxum/Maxxum MC broschyren!

TEKNISKA FAKTA
Maxxum 110


MOTOR 
FPT Efficent Power, 4 cylindrar, 4,5 liter, Turbo och intercooler, Common Rail, 4 ventiler/cylinder, SCR avgasreningsteknik.
Motoreffekt: 89kW/121hk

Motoreffekt med effektstyrning: 105kW/143hk
Max vridmoment: 590 Nm vid 1400 varv/min

TRANSMISSION
Semi-PowerShift, 40km/h
Antal växlar: 17x16
Kopplingsfria steg: 4+4 ,
ej autoväxling, elhydraulisk kopplingsfri fram/back
diffbroms(fram) /spärr(bak)

DRIVNING OCH STYRNING
4-hjulsdrift, in- och urkoppling:    Elektro-hydraulisk
Diffspärrar framaxel/ bakaxel: Aut.diffbroms fram/elektrohydraulisk diffspärr bak

KRAFTUTTAG
540 / 540E / 1000 /min
Antal splines: 6
elhydraulisk inkoppling

HYDRAULSYSTEM
CCLS
Tipputtagsventiler: 3 / mek Bosch med ställbart flöde
Max flöde:    160 l/min
Trepunktslyft: elhydraulisk trepunktslyft m dämpning

Lyftkraft: 5241 kp
Vikt: 6200 kg