MAXXUM MC - Klassledaren

 


 

Case IH Maxxum är traktorer som passar alla typer av verksamheter, från entreprenörer, maskinstationer och växtodlingsföretag till lantbruk med intensiv djurproduktion. Den breda variationen av utrustningsnivåer gör att det finns en traktor för varje behov. Nytt är att nu finns även Maxxumserien med Case IHs beprövade CVX-transmission.

 

  

 

MAXXUM CVX

Nu finns även Maxxum-serien (110, 20, 130) med marknadens modernaste steglösa växellåda, Case IHs CVX. Växellådan härstammar från Case IHs första steglösa växellåda från 1997, men har fått nya uppdaterade tekniska komponenter som gör att den har hög mekanisk verkningsgrad.  Case IHs tekniker har förenat hög driftssäkerhet med användarvänlighet och hög effektivitet.

MULTICONTROLLER - UTMÄRKT FÖRARPLATS

På Maxxum Multicontroller och CVX sköter du i stort sett allt med fingertopparna. Via körspaken i MC-armstödet ställer du in motorvarv eller hastighet, väljer växel, byter körriktning, aktiverar vändtegsautomatiken, manövrerar trepunktslyft, frontlyft samt yttre hydraulik.
Med AFS300- eller AFS700-skärmen monterad (tillval) kan du optimera joysticken för lastarkörning med ett flertal förprogrammerade lastar-program, bland annat skakfunktion.

EFFICIENT POWER

Maxxum är utrustade med Efficient Power-motorer som genom effektiv förbränning och yttre AdBlue avgasrening ger överlägsen driftsekonomi. Tillsammans med effektiva transmissioner gör det att Maxxum har väldigt låg bränsleförbrukning. Inte minst viktigt för en Maxxumtraktor som ofta går väldigt många timmar på ett år. Efficient Power-motorerna ger även en effektökning på upp till 28 extra hästkrafter i transport eller PTO arbeten.
   

 

Klicka här för att titta i Maxxum/Maxxum MC broschyren!

TEKNISKA FAKTA
Maxxum 110MC

 

MOTOR 
FPT Efficent Power. 4 cylindrar, 4,5 liter,  Turbo och intercooler, Common Rail, 4 V/cyl, SCR avgasreningsteknik.
Motoreffekt: 89kW/121hk
Motoreffekt med effektstyrning: 105kW/143hk 
Max vridmoment: 590 Nm vid 1400 varv/min

TRANSMISSION 
Semi-PowerShift ECO 40km/h
Antal växlar: 17x16 
Kopplingsfria steg: 4+4 , 
momentstyrd autoväxling kopplingsfri fram/back ratt eller MC styrd

DRIVNING OCH STYRNING 
4-hjulsdrift, elhydr lamellkoppling 
Diffspärrar framaxel/ diffspärr(fram) /spärr(bak)

KRAFTUTTAG 
540 / 540E / 1000 /min
Antal splines: 6
Inkoppling: elhydr + auto PTO

HYDRAULSYSTEM 
CCLS
Tipputtagsventiler: 4 elektr via Multicontroller+ LS förb
Max flöde:    178 l/min
Trepunktslyft: Elhydraulisk trepunktslyft m dämpning
Lyftarmsändar: fånghakar, kat 3

Lyftkraft: 7864 kp
Vikt: 5600 kg