Växtskyddssprutor - Exakta, ekonomiska och miljövänliga

Kraven på kemiska växtskyddsåtgärder är hårda och det med rätta. Reducerad preparat- och vätskemängd kräver exakt och effektiv applicering för att resultatet ska bli det avsedda.
Detta har Amazone tagit fasta på och utvecklat sprutor med en unik teknik som håller rampen i rätt läge, stabilt och lugnt.Amazones effektiva avfjädring dämpar ramprörelser både i höjdled, sidled och i körriktningen. En lugn ramp är en förutsättning för jämn applice­ring och ett måste, om du ska kunna minska vätske­mängden med bibehållet, säkert resultat.

 

Välutrustade ­och kompakta växtskyddssprutor

Steglös omrörning (6-steg på UG Special), separat preparatfyllare av injektortyp och emballagetvätt är exempel på utrustningar som är standard på alla modeller.
En annan praktisk detalj, speciellt vid tank- och ramprengöring i fält, är att det oanvända returvattnet leds tillbaka till pumpens sugsida. Inget slöseri med rent vatten!

 

UG Special med Sverigepaket

UG Special har till denna säsong fått en högre fyllnadskapacitet, max 500 l/min, förbättrad utvändig nivåindikering samt större preparatfyllare.
De flesta UG sprutor som säljs på vår marknad kommer att vara utrustade med ett särskilt Sverigepaket, som innehåller Profi II rampmanövrering, TG-7 delbreddsavstängning, Triplet munstyckshållare, DUS tryckomloppssystem, ledningsfilter och Gardena tvättutrustning.

 

För mer information ladda ner broschyren

 

TEKNISK FAKTA

UG 2200 Special


Preparattank (absolut volym): 2400 liter

Spoltank: 280 l

Pumptyp: 6-cyl membran

Kapacitet: 250 l/min

Ramptyp: Super S

Arbetsbredd: 24 m

Manövrering: Profi II*/ProfilI

Armaturtyp: TG-7*/TG-5 sekt


MUNSTYCKEN m droppskydd

Munstyckshålare: Triplet*/Enkel


UTRUSTNINGAR

Tryckomloppssystem: DUS*

Omrörning: 6-stegs

Tryck + ledningsfilter: 100M

Separat preparatfyllare: Injektortyp

Emballagetvätt

Tankrengöring: tankdiskmunstycke

Monitor: Amatron+

Hydrauluttag: 1 D + 1E typ/antal

Transportbredd: 2,40 m

Vikt: 2225 kg

 

* Sverigepaket