ZA-M - Perfekt spridning på oregelbundna fält

ZA-M ProfiS med avancerad vågutrustning. ProfiS med vågutrustning har upp till 3000 kg nyttolast och 36 m arbetsbredd. Precision och säkerhet genom en enkel inställning av spridarmängd och arbetsbredd, utan att utmatningsprov behöver göras. Det sparar tid!Hela spridningsenheten tillverkad i rostfritt stål.

På ZA-M-spridaren är hela den undre delen av behållaren och omrörarspiralerna, hela spjällhusen inkl doserings- och avstängningsspjäll, spridartallrikarna och utkastarvingarna samt de främre, heltäckande skyddsplåtarna tillverkade i rostfritt stål. Detta i kombination med en ED-lackering (bilstandard) av behållare och ram, garanterar lång livslängd och ett högt andrahandsvärde.

 

En monitor för alla maskiner!

Är din Amazone spridare, spruta eller såmaskin anpassad för Amatron+ kan du använda samma styrdator till alla maskinerna.


ZA-M ProfiS med avancerad vågutrustning

ProfiS med vågutrustning har upp till 3 100 kg nyttolast och 36 m arbetsbredd. Precision och säkerhet genom en enkel inställning av spridarmängd och arbetsbredd, utan att utmatningsprov behöver göras. Det sparar tid!

 

Inte bara för de perfekta, rektangulära fälten, utan även för de vanliga, oregelbundna.

Med en Amazone spridare kan du stänga av utmatningen åt höger eller vänster och på modeller med Amados och Amatron+ kan du optimera spridningen ytterligare genom att minska mängden ­successivt – hel- eller halvsidigt.
Med TeleQuick gränsspridningsvingar eller Limiter gränsspridningsutrustning avgränsas arbetsbredden mot fältkanten effektivt samtidigt som sprid­nings­jämnheten in mot fältet förblir opåverkad. Limiter aktiveras utan att du behöver stann­a varken traktorn eller kraftuttaget!

 

För mer information ladda ner broschyren


För att se video på en ZA-M från amazone TV klicka på länken

TEKNISK FAKTA

ZA-M 1201


Volym: 1200 dm3

Maxvolymer m extra förhöjningar: 2200

Arbetsbredd, beroende på tallriksutr: 10-36

Omrörarhuvud i rostfritt stål

Växellåda i oljebad

Hydraulisk spjällmanövrering, ensidig avstängning möjlig

Anslutning till oljeuttag: 2D

Kraftöverföringsaxel

Behållare för utmatningsprov

Påfyllnngssåll

Rörskyddsbåge

Påfyllningshöjd: 1,05 m

Påfyllningsöppning: 2,15 m

Längd: 1,35 m

Bredd: 2,30 m

Vikt: 284 kg