Box 504 (industrivägen 2),
245 25 Staffanstorp
Tel: +46 (0) 46 25 92 00
Fax: +46 (0) 46 25 01 39
mail@sodhaak.se
 

EC 3200 CV nu ännu bättre

Alla Krones slåtterkrossar har en helsvetsad slåtterbalk för maximal stabilitet och hållbarhet. Tyngdpunktsupphängt slåtter- och krossaggregat för bästa markanpassning. På nyheten EC3200 CV har allt förfinats och förstärkts ytterligare.
EasyCut - snitt med perfektion

Det här är den professionella maskinen när det handlar om hög daglig kapacitet. Oavsett om det är en frontmonterad, buren, bogserad eller trippelkombination så har alla varianter samma, helt slutna och helsvetsade rotorbalk, överdimensionerade växellådor och den unika tyngdpunktsupphängningen ”EasyCut Balance”. Detta är slåtterkrossarna med lång livslängd, högt andrahandsvärde som får fler och fler anhängare år efter år.

KRONEs rotorbalk är unik

I den helsvetsade, stabila konstruktionen överförs kraften med stora kugghjul. Det medför lägre varvtal och därmed lägre belastning och mindre slitage. Rotorerna är lagrade med dubbla kullager. Den heltäckande släpmeden skyddar effektivt balken mot skador såväl framifrån som underifrån.

SafeCut

Unikt skydd för rotortallrikarna, vilket innebär att precis som på en konventionell rotorbalk skyddas drivningen av en brytbult, men på SafeCut-balken sitter tallriken på en axel med en kort gänga. Brister rörstiftet skruvar tallriken sig uppåt, precis så mycket som behövs, för att intilliggande tallrikar ska kunna passera fritt. Standard på alla EasyCut CV-modeller.

Visa alla
 
 
 

Lantbruksmaskiner och entreprenadmaskiner från världsledande tillverkare.

Söker du moderna, avancerade och ekonomiska lantbruksmaskiner, entreprenadmaskiner, traktorer och skördetröskor - då har du kommit rätt! Söderberg & Haak marknadsför ledande varumärken som Case IH, New Holland, Amazone, Krone, JCB, Sears, Comet m fl. Försäljning sker via ett nät av drygt 40 privata, kunniga och serviceinriktade återförsäljare runt om i landet från Ystad i söder till Råneå i norr.