Box 504 (industrivägen 2),
245 25 Staffanstorp
Tel: +46 (0) 46 25 92 00
Fax: +46 (0) 46 25 01 39
mail@sodhaak.se
 

412 - Robust, kraftfull, snabb

Succén fortsätter. 412 har blivit vår storsäljare bland hjullastarna och det är enkelt att förstå varför. Den är både stark och snabb med en hytt som är bekväm och med fantastisk sikt.När det handlar om produktivitet är motoreffekt en nyckelfaktor. Kombinationen av kraftfull motor, rätt vikt/effektförhållande och fantastisk smidighet gör att 412S Agri-modellerna är enormt effektiva i lantbruket.
I 412S är den tystgående JCB Dieselmax-motorn med commonrailinsprutning lågt monterad för bästa stabilitet och i den helt nya, rymliga, ljusa förarhytten har du en av marknadens bekvämaste arbetsplatser. Den breda lastarkonstruktionen ger perfekt sikt över redskapet och lastdämparsystem Smooth-ride, som kopplas i och ur automatiskt vid 6,5 km/tim, ökar både komforten och gör arbetet effektivare. Dessutom minskar Smooth-ride slitaget.
412S är utrustad med JCBs helautomatiska 6-stegade powershift-transmission som gör den stark och kraftfull i tuffa lastningssituationer och snabb vid förflyttningar. Med en topphastighet på 50 km/tim är den utan konkurrens klassens snabbaste maskin.

Visa alla
 
 
 

Lantbruksmaskiner och entreprenadmaskiner från världsledande tillverkare.

Söker du moderna, avancerade och ekonomiska lantbruksmaskiner, entreprenadmaskiner, traktorer och skördetröskor - då har du kommit rätt! Söderberg & Haak marknadsför ledande varumärken som Case IH, New Holland, Amazone, Krone, JCB, Sears, Comet m fl. Försäljning sker via ett nät av drygt 40 privata, kunniga och serviceinriktade återförsäljare runt om i landet från Ystad i söder till Råneå i norr.